Maaltijden

Maaltijden uit eigen keuken

Geen tijd om te koken? Of even geen zin? Profiteer dan van ons ruime assortiment maaltijden, met goed gevulde maaltijdsalades en complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en lekkere pasta’s. Daarnaast omvat ons aanbod ook componenten/ ingrediënten waarmee u snel en gemakkelijk een smaakvolle en voedzame maaltijd op tafel zet. Kwaliteit verzekerd, want wij werken uitsluitend met hoogwaardige, verse ingrediënten.


Ons steeds vernieuwende assortiment

Veelal zijn onze maaltijden aangepast aan het seizoen. Dat is in de winter vaak een lekkere Hollandse pot of soep, maar ook een goede pasta kan in de winter zeer goed smaken. In de zomer werken we veel met lichtere maaltijden.

Verrassend lekkere specialiteiten

Laat u eens verrassen door onze eigengemaakte tortilla's, rotirollen, ovenloempia's, varkenshaas in roomsaus of kip in satésaus. Zeker het proberen waard!

Balletje, balletje

Een echt lekkere gehaktbal is niet te stug, maar lekker mals. Is niet te zout, maar precies goed gekruid. Is niet te gaar, maar lekker sappig. Ja, wij weten echt wel hoe een echte gehaktbal moet smaken! Probeer maar eens!