Barbecue Zoetermeer

Als u een complete barbecue in Zoetermeer en omgeving wilt organiseren, dan bestelt u het vlees bij Slagerij Jerry Buijs. Wij hebben diverse soorten barbecuevlees beschikbaar in ons uitgebreide assortiment. Dit vlees is op ambachtelijke wijze geproduceerd. Wij verkopen complete barbecuepakketten in onze webshop. Hier vindt u diverse soorten vlees in de pakketten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor sauzen, salade en stokbrood. Tenslotte leveren wij uiteraard ook een barbecue met houtskool. 

Barbecue Zoetermeer: zorgeloos genieten

U kunt zorgeloos genieten van uw barbecue in de regio Zoetermeer als u de pakketten bestelt bij Slagerij Jerry Buijs. U bestelt bij ons niet alleen een vlees pakket, maar een compleet verzorgde barbecue. U vindt bij ons ook een kinderpakket. Wij verkopen uiteraard rundvlees en varkensvlees, maar ook lamsvlees en kip. Zo bieden we voor ieder wat wils.

Direct bestellen of contact opnemen

Weet u al welk barbecuepakket u wilt bestellen? Plaats dan direct uw bestelling in onze webshop. Ons barbecuevlees is een begrip in Zoetermeer en omgeving. 

Vragen? Neem dan meteen contact met ons op via 079 - 737 01 75.